Rádi vám poradíme. Zavolejte, nebo nám pošlete email ...
+420 222 311 280 info@taxvision.cz
Background

Účetnictví, daně a mzdy komplexně, spolehlivě a efektivně

Vítejte v TaxVision

Counter image
100

Spolehlivost

Counter image
28

Odborníků

Counter image
545

Klientů

Counter image
1096

Ročně podaných přiznání k DPH

Kontaktujte mě na emailu

Potkejte profesionály

Team member
Blanka Štarmanová

Jednatelka, daňová poradkyně

Mám dlouholetou praxi v oblasti daní a účetnictví pro fyzické i právnické osoby, pro neziskové organizace, a pro mnoho dalších.

Blanka Štarmanová

Matematicko-fyzikální fakulta UK v Praze

Mám dlouholetou praxi v oblasti daní a účetnictví pro fyzické i právnické osoby, pro neziskové organizace, pro tuzemské i zahraniční subjekty. Jsem také členkou Komory daňových poradců ČR číslo 1933.

Team member
Radek Krupa

Executive manager

Po většinu své profesní kariéry se pohybuji v managementu malých a středních firem se zaměřením na oblast práva.

Radek Krupa

Právnická fakulta Masarykovy univerzity – specializace “Právo a mezinárodní obchod“

Po většinu své profesní kariéry se pohybuji v managementu malých a středních firem se zaměřením na oblast práva, daní a zahraničního obchodu. Každý den řešíme s kolegy mnoho záležitostí, které nás posouvají profesně i vědomostně kupředu a umožňují nám uniknout z každodenního stereotypu. Právě různorodost práce je to, co mě na tomto oboru baví.

Team member
Alžběta Hesová

účetní manažerka

Účetnictví jsem se začala věnovat již v průběhu svého studia. Ve společnosti TaxVision pracuji od roku 2019 jako účetní poradkyně.

Alžběta Hesová

Fakulta financí a účetnictví VŠE v Praze

Účetnictví jsem se začala věnovat již v průběhu svého studia. Ve společnosti TaxVision pracuji od roku 2019 jako účetní poradkyně. Líbí se mi různorodost mých klientů a taky to, že stále spolupracuji s novými lidmi. Jsem ráda, když společně narazíme na nestandardní požadavky, protože mi umožňují se stále učit a rozvíjet mé profesní dovednosti.

Team member
Helena Fürbachová

mzdová účetní / HR

Problematika mzdového účetnictví mě zajímá už od školy. Baví mě, že moje práce nikdy není monotónní.

Helena Fürbachová

Vystudovala jsem na VŠE obor Účetnictví a finanční řízení podniku. Již na škole mě zaujala problematika v oblasti mzdového účetnictví. Na této pozici mě baví fakt, že moje práce nikdy není monotónní a využíváme moderní technologie.

Co o nás říkají naši klienti

Ing. Jaroslav Mareček

Jednatel společnosti, AWT - výhradní distributor GoPro pro ČR a SK

“Již řadu let využíváme vysoce profesionální služby účetní společnosti TaxVision a jsme velmi spokojeni. Oceňujeme především pečlivost, bezchybnost, účetní znalosti, ochotu a spolehlivost. V porovnání s ostatními účetními firmami, které jsme dříve využívali, je za nás firma TaxVision v tomto oboru jednička!”

Jan Martínek

Jednatel místopředseda, CODA Innovations s.r.o.

“Na spolupráci s TaxVision oceňujeme komplexnost služeb, vstřícnost ke klientům, profesní odbornost a komunikaci. Máme jen dobré zkušenosti, doporučujeme.”

Lenka Ferencakova

Finance controller, CPL Jobs, s.r.o.

“Sme radi, že sme si pre vedenie nášho účtovníctva a mzdovej agendy vybrali spoločnosť Taxvision, s.r.o. Vážime si hlavne bezproblémové zvládanie pracovných úloh, flexibilitu, rýchlu komunikáciu a ústretový prístup. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.”

Jiří Gajdošík

Jednatel, Tasty Solutions s.r.o.

“Naše společnost se zabývá provozem restaurací, barů dalších gastro činností. TaxVision s.r.o. nám nabízí vše pod jednou střechou. Od účetnictví přes daňové poradenství a spolupráci se státními orgány. Se spoluprací s TasVision jsme maximálně spokojeni.”

Ing. Petr Pavelek MSc.

Managing director, REAM Group s.r.o

“Se společností TaxVision spolupracuji již radu let a je pro mě spolehlivým partnerem v účetních a daňových záležitostech. ”

Ing. Ferdinand Halbich

Společník, GAVLAS, spol. s r.o.

“Se společností TaxVision spolupracujeme přes 10 let. Vždy jsme byli plně spokojeni s odborností, rychlostí spolupráce a vstřícným přístupem zaměstnanců i vedení společnosti.”

Ing. Tomáš Kratochvíle

Ředitel a předseda představenstva a.s., Inkosas

“Na dlouhodobě úspěšné spolupráci rád stavím, a tak je to i v případě našeho partnera, firmy TaxVision s.r.o., v účetní a daňové oblasti.”

Jiří Gajdošík

Jednatel, Asten Hotels s.r.o.

“TaxVisison s.r.o. je našim partnerem již od samého počátku provozu naší společnosti, tedy od roku 2012. To samo o sobě mluví za hodně. Pro nás je zásadní komplexnost, kvalita a včasnost služeb. A to vše u TaxVision máme.”

Mgr. Martin Tobiáš

Chief Executive Officer, Agency of seven Branches

“Poskytované služby jsou setrvale na vysoké úrovni. Na základě našich letitých zkušeností ze spolupráce s TaxVision můžeme jen jednoznačně doporučit!”

Tomáš Dosoudil

Člen představenstva, Bridge Publishing House SE

“S TaxVision jako dodavatelem účetních a poradenských služeb jsme dlouhodobě velmi spokojeni. Výborně funguje on-line spolupráce, máme přístup do účetního SW, ve kterém si vedeme sklady, vystavujeme faktury apod. Dále nám vyhovuje dlouhodobá spolupráce s jedním člověkem, který zná naší firmu a není potřeba opakovaně vysvětlovat. Ceníme si také kvalitního poradenského zázemí. ”

Mgr. Renata Hyspecká

Asistentka vedení, P-SPRÁVA s.r.o.

“Jako správce společnosti WOLF Investments s.r.o.si velmi cením lidí ve společnosti TaxVision. Spolupracujeme již více než 15 let a odvádějí precizní práci od počátku spolupráce. TaxVision pro nás vede účetnictví a mzdovou agendu. Jelikož společníci jsou zahraniční osoby, vyvstává často i množství s tím souvisejících daňových otázek. To vše lidé z TaxVision dlouhodobě říší k naší naprosté spokojednosti. ”

Jan Blažek

Board member, Duhovka Group, a.s.

“Se spol. TaxVision spolupracujeme již 8 let v oblasti účetního a daňového poradenství. Za tuto dobu musím velmi ocenit jejich precizní a zároveň konstruktivní přístup. Díky němu máme finance ve všech 6 společnostech patřících do naší vzdělávací skupiny Duhovka pod kontrolou a můžeme se soustředit na její další rozvoj.”

Ing. Petr Pavelek MSc.

Managing director, REAM Group s.r.o.

“S TaxVision spolupracuji na různých projektech již více než 10 let. Vyhovuje mi dlouhodobá spolupráce s týmem lidí z TaxVision, kteří znají naši firmu a není potřeba opakovaně naše podnikání vysvětlovat. Velmi si cením lidí v TaxVision, kteří odvádějí kvalitní práci, a to nejen při vedení účetnictví, ale i řešení související daňové problematiky a dokáží kvalifikovaně poradit.”

Přijďte k nám na návštěvu

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image